Energoprojekt ima višedecenijsku tradiciju u oblasti Real Estate-a i jedan je od prvih srpskih “developera”. Po principu „Ključ u ruke“ (od ideje do realizacije), Energoprojekt je izgradio preko 800.000 m2 stambenog, poslovnog i uslužnog prostora na atraktivnim lokacijama u Beogradu i Crnoj Gori.

Za sopstvene ili potrebe investitora, Energoprojekt obezbeđuje sve faze realizacije Real Estate projekata počev od istraživanja i analize mogućnosti lokacije, izrade predloga njenog razvoja, preko izrade idejnog rešenja i svih nivoa projektne dokumentacije, pomoći pri izboru i obezbeđenju načina finansiranja, potom realizacije izgradnje i opremanja objekata, sve do plasmana na tržištu i upravljanja nekretninama.

U ovom procesu, naši stručnjaci primenjuju aktuelne domaće i međunarodne standarde, savremene tehnologije i materijale, primenjujući standrde za kontorlu i obezbeđenje kvaliteta u svim poslovnim procesima. U stalnoj komunikaciji sa investitorima i krajnjim korisnicima, prepoznajući zahteve tržišta, spremno izlazimo u susret očekivanjima svih zainteresovanih strana.

Realizacijom svojih projekata, Energoprojekt je uvek podizao standarde kvaliteta na tržištu nekretnina.

Aktuelni projekti:

NOVO!

null

KOSA KVART, Bežanijska kosa

null

Park 11

null

Sunnyville

Završeni projekti: